Spring naar inhoud

Programma 2018 – Comes of Age

Programma CA Conventie 2018
Bekijk en download hier het programmaoverzicht voor de CA Conventie "Comes of Age"
Klik op de afbeelding!

Hallo allen!

Als programma voorzitter is het mij gelukt een gevarieerd stel aan sprekers te vinden voor de conventie dit jaar. Aangezien wij het memorabele 18 jarige bestaan hebben behaald van CA Holland heb ik daar sprekers voor gevonden die daar feilloos iets over kunnen vertellen! Sprekers als Annemiek W (NL) en Gerard v O (NL), maar ook Paul M (UK) en Nick T (NL) die daar over gaan delen hoe CA in Nederland gegroeid en met name volwassen is geworden. Verder komen de 2 Canadese sprekers Jim B en Ryan O en Sara uit Zweden hun ervaring, kracht en hoop met ons delen.

Buiten dit thema worden er ook workshops aangeboden over de 12 stappen, sponsorschap en specifiek over stap 6-7. De voorzitter van P&I heeft een workshop voorbereid en heeft onze area voorzitter Pascal een workshop gemaakt waarin we kennis gaan maken met de plannen voor een eerste Nederlandse Assembly.

Meerdere thema's worden aangehaald in de meetings zoals de 12 stappen (die in de vorm van marathon meetings worden gehouden), Jong zijn in Herstel en Mijn eerste conventie. Uiteraard komen ook dit jaar de veilig, loterij en het feest op zaterdag ook weer terug!

Kortom, een hoop om op te noemen maar erg leuk om in elkaar te zetten.
Ik kijk dan ook erg uit naar de conventie en vond het een eer om dit jaar het programma in elkaar te mogen zetten voor de 9e conventie van CA Holland.

Ik hoop jullie allemaal te zien in Juni!
Programma voorzitter,
Wendy