Connecting 2 Life – CA Conventie 2017

LIVE STREAM CONVENTIE

Welkom fellow op Connecting 2 Life, de website van de 8e Internationale CA Holland Conventie 2017

Kom allemaal op 14, 15 en 16 juli naar Noordwijkerhout om samen met oude bekenden en nieuwe vrienden in herstel dankbaarheid te delen en stil te staan bij alles wat we hebben mogen ontvangen in de fellowship van de CA (Cocaine Anonymous).

Bekijk hier het programma van de conventie
Een kleine greep uit het programma. Indrukwekkende bijeenkomsten, internationale en Nederlandse sprekers, workshops over verschillende onderwerpen, bijzondere activiteiten, leuke entertainment verrassingen en nog veel meer...


Merchandise

Connecting 2 Life T-shirts € 20,-


Veiling en loterij


connecting2life - vogel origamiVoor wie is de Conventie?
De CA Conventie staat open voor alle CA leden die in herstel zitten of de behoefte hebben om te herstellen met behulp van het Twaalf Stappen Programma. Cocaine Anonymous richt zich niet op verslaafden aan één middel. Het maakt voor ons niet uit wat voor middel je gebruikte: cocaïne, alcohol of andere geestverruimende middelen. Als jij een verlangen hebt om te stoppen, of nooit iets hebt gebruikt maar wel geïnteresseerd bent in wat CA is en doet dan ben je welkom. Nieuwkomers zijn altijd van harte welkom want zij zijn het hart van ons programma!

Service doen?
Wil je ook wat betekenen voor de Conventie 2017? Wil je Service doen?
Kijk dan op onze pagina Service doen voor meer info of aanmelding