Spring naar inhoud

Comes of Age – CA Holland Conventie 2018

CA Holland wordt volwassen!

CA Holland wordt in 2018....18 jaar.
CA Holland "Comes of age".
Laten we herstel vieren.

Hij komt er weer aan. De 9e internationale conventie van CA Holland in 2018. Van 15 t/m 17 juni 2018 zal deze weer gaan plaatsvinden in Noordwijkerhout.

De allereerste Cocaine Anonymous meeting in Nederland werd gehouden in Den Haag in Augustus 2000, nu zijn er al meer dan 90 meetings in Nederland!

Het serviceteam voor 2018 is druk bezig om er ook dit jaar weer een spetterende, inspirerende en mooie conventie van te maken. We hebben goed geluisterd naar alle input en ervaringen van afgelopen jaren en hopen dat we het voor iedereen weer aantrekkelijk kunnen maken. Heb je zelf nog ideeën, tips of wil je ook service doen dan kun je dat altijd hier kenbaar maken aan het serviceteam.


Wat kun je o.a. verwachten dit jaar?

We hebben weer een mooi programma samengesteld. Er is van alles te beleven zoals indrukwekkende bijeenkomsten, geweldige sprekers, workshops, bijzondere activiteiten en leuke entertainment verrassingen. Kijk hier voor het hele programma.

Overnachten

Verblijf in een low budget hotel, het NH hotel, camping en/of bungalow, het is allemaal mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden, klik dan hier.

Fellow 2 Fellow fonds

Mogelijk ben je door verslaving in financiële problemen gekomen. Dit kan er voor zorgen dat je geen kaartje kunt kopen voor de conventie. Echter, iedereen is welkom. Het fellow 2 fellow fonds doneert een kaartje aan fellows die in een financieel lastige situatie zitten. Wil jij je hiervoor aanmelden, kijk dan op deze pagina. Meer info of doneren op deze pagina